13. 2. 2016

Dne 12.2.2016 mě a Honzu Nováka odchytl Mgr. Milan Šnorek (ODS, starosta města Týn nad Vltavou) při neformální události a to na maturitním plese. Důvod odchytu byl ten, že chtěl zareagovat na náš článek, který je zmíněn v příspěvku výše. Podle něj jsme prý špatně informovaní. Po pár slovech, kterými jsme se ohradili proti Průmyslové zóně nás začal přesvědčovat o tom, jaká je to dobrá injekce týnskému průmyslu. Honza reagoval tím, že si prý spletl stranu, protože takové investice podporují sociální demokrati (nutno dodat, že se jedná o silnici, kterou pravděpodobně bude hradit celou město).

Byla nám nabídnuta osobní konzultace, která by se konala po radě města. na kterou nás prý nevezmou.

Za celou dobu nedokázal odpovědět rozumně ani na jeden argument a měl stále pocit, že jsme jednali s panem Bezpalcem, který nám prý nalil do hlavy špatné informace (s panem Bezpalcem nikdo z nás nikdy nekomunikoval.

Po pěti minutách odešel naštvaný s tím, že musí být taky s rodinou.

Simon Kostadinov
publikováno: 13. 2. 2016 22:46 permalink