12. 4. 2018

Kdo: Miluš Kotišová

Kde: Slovensky dom, Praha

Kdy: úterý 27.3. 2018 17:30

Pan Pergler mne těsně před akcí Pirátské putovní univerzity sám oslovil a představil se (aktivní důchodce, Čecho-Kanaďan, konzultantské zkušenosti s deliberativním mechanismem demokracie), věnoval mi 2 výtisky své knihy První mechanismus demokracie (beta verze) a nabídl své konzultantské služby Pirátům. Stál o další schůzku.

Kdo: Miluš Kotišová, Pavel Nazarský, Jitka Nazarská, Tereza Vovesová

Kde: PICE

Kdy: pondělí 2.4. 2018 15hod

Pan Pergler představil v hrubých rysech, jak se dělá deliberativním způsobem příprava strategického programu, zodpověděl naše dotazy. Dostali jsme výtisk stručné prezentace. Ptá se, zda bychom měli zájem spolupracovat.

Závěr: Domluveno další setkání pana Perglera s M. Kotišovou.

Kdo: Miluš Kotišová

Kde: Praha-2, Lipova 18

Kdy: pondělí 9.4. 2018 8:30-10:30

Pan Pergler podrobněji popisuje a navrhuje případný postup při tvorbě programu. Dává mi tištěnou kopii (1str.) obecného harmonogramu. Navrhuje, aby se k tomuto vyjádřilo vedení strany. Má za to, že je velmi pravděpodobné, že budou předčasné volby.

Zodpovídá velmi obecně můj dotaz, zda počítá s nějakou finanční odměnou, nebo nabízí své služby dobrovolnicky: jeho odpověď, záleží na objemu práce a na dohodě. Je otevřený jednání.

Vysvětlila jsem velestručně fungování strany a procesy rozhodování i v případě rozpočtových věcí a výdajů (v tomto případě nepředpokládaného pro tento rok).

Závěr: předám informace upgrade teamu, 1-2 odborným garantům a RP k rozhodnutí, zda mají zájem o schůzku s panem Perglerem a o spolupráci.

Milus Kotisova
publikováno: 12. 4. 2018 13:40 permalink