29. 6. 2018

Dnes, 29.6.2018 od 16 hod. jsme se sešli s obyvateli Srubce (obec v sousedství ČB), kteří zkontaktovali našeho lídra kandidátky Lukáše Mareše. Za Piráty Dan Leština, Josef Špak a Ivo Vlasatý, ze Srubce Luboš Hruška (zastupitel zvolený za ANO), Josef Šesták a Václav Kurýl (Srubec místo k životu, o.s.).

Probrali jsme situaci ve Srubci, lehce i ČB, možnosti kandidovat tam za Piráty. Obecné směřování Pirátů se jim prý zamlouvá, s naším komunálním programem se seznámili. Protože první dojem je dobrý, z naší strany jsme to označili za možné, pokud se za dobu před podáním kandidátek dostatečně poznáme. Vyžádali jsme si program (prý se bude odvíjet hlavně od zmíněného strategického plánu), kandidáty. Pozvali jsme je na blízké akce v ČEPICI a nabídli návštěvu Srubce. Přislíbili, že nás pozvou na prohlídku obce (názorná ukázka místních problémů) a na posezení v hospodě.

Více informací:

viewtopic.php?f=771&t=42517

Přijaté a nabídnuté výhody: Prozkoumání možnosti vzájemně prospěšné politické spolupráce.

Ivo Vlasaty
publikováno: 29. 6. 2018 20:09 permalink