10. 7. 2018

Ve čtvrtek 28. června v 17:00 v kavárně Ambrosie jsme se já a Robert Čuma setkali s Tomášem Řepou, zastupitelem na Brně-střed za ČSSD a lídrem Mladých sociálních demokratů. Zajímaly ho možnosti spolupráce jak ohledně mladých křídel (proto já, byla jsem na jedné debatě mladých odnoží stran v Brně), tak konkrétně na Brně-střed (proto Robko - lídr kandidátky na středu do komunálek), jelikož vnímá v mnoha komunálních tématech silný průnik mezi Piráty a socdem a rád by, aby se mladí politici navzájem propojovali, jelikož z toho mohou benefitovat všichni.

Vyslechli jsme si ho, a odehraje se nejspíše další schůzka s konkrétními nápady, co by rád podniknul a jak můžeme přispět. Zaujalo nás to, ale dali jsme najevo, že vyloženě politicky od nás podporu očekávat nemůže, jelikož jdeme do komunálek samostatně. Na přátelské úrovni jsme ale nakloněni další komunikaci.

Tomáš za mě zaplatil pivo
Marketa Gregorova
publikováno: 10. 7. 2018 15:31 permalink