18. 7. 2018

Společná výzva Zelených, Prahy sobě a Pirátů pro Prahu 1.odt
(13.13 KiB) Staženo 13 x

Dne 17.7 2018 jsme se ve Skautském institutu u Staroměstského náměstí setkali se zástupci uskupení kandidující na Praze 1 - Zelená pro jedničku - Petr Kučera, Praha sobě na jedničce - Pavel Čižínský, Amálie Počarová, David Skála a my - Pavel Nazarský, David Bodeček a Jitka Nazarská. Setkání prakticky navazovalo na předešlou spolupráci ohledně Nemocnice Na Františku a celkovou shodu výměny současného vedení radnice. Byla Zelenými pro jedničku předložená výzva (Příloha),na které se po menší úpravě shodneme. Domluvili jsme se že se setkáme na Praze 1 se zástupci uskupení My co tady žijeme (které je zastoupeno Petrem Hejmou a Petrem Burgrem) . Na závěr jsme probrali naši akci která se bude konat 11.9 2018 na Zastupitelstvu na Žofíně. Domluvili jsme se že nás podpoří svou účastí jak Zelení tak Praha sobě na jedničce. Dále jsme se dohodli že se budeme setkávat pravidelně. Další setkání bude 8.8. 2018 od 19h opět ve Skautském institutu.

Zapsala Jitka Nazarská

Jitka Nazarska