4. 6. 2014

V polovine kvetna jsem se sesel s p. Martinem Zahorem, ktery ve Stribre povede kandidatku ANO. Probrali jsme programove priority a shodli se, ze se vesmes shodujeme, v detailech budou urcite odlisnosti. Moznost spolecne kandidatky jsme vyloucili s tim, ze by nam neprinesla zadnou vyhodu. Povolebni spoluprace, jejiz realnost si p. Zahor chtel overit predevsim, je mozna, ale vse zavisi na vysledku voleb. Nebyly prijaty ani poskytnuty zadne vyhody.

Kontaktoval nas take p. Michal Jesatko ze Strany zelenych, ktery se pokousel iniciovat sestaveni kandidatky v Ag - neuspesne. Doporuci nam lidi, ktere oslovil, abychom s nimi mohli probrat jejich zajem kandidovat za Piraty. Nijak nutne je nepotrebujeme, ale popovidat si muzeme. Uzavreni jakekoli predvolebni koalice je nepravdepodobne. Nebyly prijaty ani poskytnuty zadne vyhody.

V obou pripadech budou jednani probihat i nadale s ohledem na to, ze zaroven s komunalnimi u nas probihaji i volby senatni.

Jaroslav Hais
publikováno: 4. 6. 2014 12:23 permalink