17. 10. 2014

Dobrý den, dnes dopoledne mě telefonicky kontaktoval leader pirátské kampaně v Praze-Letňanech p. Deutsch, abych zastoupil PS ve vyjednávacím týmu spolu s p. Wagnerem. Pirátská strana s podporou neziskovky Zdravé Letňany o. s. bude své kroky koordinovat s někt. politickými subjekty v opozičních řadách, tj. se Zelenými, lidovci a nezávislými. Nabízenou funkci jsem operativně přijal vzhledem k již neřešitelným sporům přenesených z věcné roviny do roviny osobních injektiv mezi pp. Esnerem, Deutschem, Wagnerem a dr. Wagnerovou, a to v souladu s principy racionality, svobody, proporcionality řešení, spolupráce, místní znalosti, subsidiarity a v neposlední řadě ve smyslu garance principu týkajícího se vnitřní organizační struktury (zabraňující nadměrné oligarchizaci strany či-li demokratický centralismus či zakazující "vůdcovský" princip vedení). V opačném případě, se jeví jako reálné ohrožení pirátského projektu v Letňanech. Děkuji za pochopení

Jan Krupka
publikováno: 17. 10. 2014 21:17 permalink