18. 10. 2014

Se zpozdenim par dnu tu mam dalsi varku zaznamu...

14. 10. Žít Brno s podporou Pirátů (Matěj Hollan za Žít Brno, Jiří Ulip za Piráty, Hanka Kašpaříková za Žijeme zde (tak se jmenuje to uskupení, za které kandidovala, Čisté Tuřany nejsou politické) a Karla Hofmannová za Sdružení občanů Lesné) se potkali se Zelenými (Jana Drápalová, Ivana Fajnorová a Martin Ander), s Ano (Petr Vokřál, Marek Janíček, Richard Mrázek, Tomáš Kratochvíl) a s KDU-ČSL (Klára Liptáková, Jiří Mihola, Vít Beran). Přednesli jsme si vzájemně své programové priority. Přijaté výhody: čaj, voda, zákusky (Lidovci jsou pohostinní ). Iniciátor: Petr Vokřál.

15. 10. Žít Brno s podporou Pirátů (Matěj Hollan za Žít Brno, Jiří Ulip za Piráty, Hanka Kašpaříková za Žijeme zde a Karla Hofmannová za Sdružení občanů Lesné) se potkali se Zelenými (Jana Drápalová a Martin Ander), s Ano (Petr Vokřál, Marek Janíček, Richard Mrázek, Tomáš Kratochvíl) a s KDU-ČSL (Klára Liptáková, Jiří Mihola, Vít Beran). Probrali jsme si ve kterých bodech programu máme shodu a ve kterých budou potřeba další jednání pracovních skupin. Přijaté výhody: čaj, voda. Iniciátor: Petr Vokřál.

16. 10. Žít Brno s podporou Pirátů (Jiří Ulip a Hanka Kašpaříková) se v rámci pracovní skupiny pro otevřenou radnici setkali se Zelenými (Jana Drápalová a Martin Ander), s Ano (Pavel Staněk) a s KDU-ČSL (Petr Hladík). Konsensuálně jsme se shodli na znění sekce budoucího programu, který se týká otevřené radnice. Přijaté výhody: voda. Iniciátor: Jiří Ulip.

17. 10. Žít Brno s podporou Pirátů (Matěj Hollan za Žít Brno, Jiří Ulip za Piráty, Hanka Kašpaříková za Žijeme zde a Karla Hofmannová za Sdružení občanů Lesné) se potkali se Zelenými (Jana Drápalová a Martin Ander), s Ano (Petr Vokřál, Marek Janíček, Richard Mrázek, Tomáš Kratochvíl) a s KDU-ČSL (Klára Liptáková, Jiří Mihola, Vít Beran). Prošli jsme společně návrh dohody o koaliční spolupráci (předstupeň koaliční smlouvy) v níž byly zapracované výstupy z pracovních skupin. Po velmi konsensuální revizi byla tiskovka, na níž byla podepsána lídry jednajících stran. Přijaté výhody: čaj, voda. Iniciátor: Petr Vokřál.

Pokud vás zajímá znění smlouvy, potažmo rozprava kolem ní, navštivte prosím vlákno KS JMK: krajske-forum-jihomoravsky-kraj-f411/br ... 26707.html

Jiri Ulip
publikováno: 18. 10. 2014 3:37 permalink