Napsal mi Tomáš Navrátil, bývalý koaliční kolega ze zastupitelstva, nyní radní pro dopravu Přerova (ANO), ať zajdem na pivo i spolu s nynějším primátorem Petrem Měřínským. Šel jsem. O politice jsme se bavili jen povrchně a v žertu (já si utahoval z jejich momentální kauzy tří různých DPH na pivo, oni z našeho odvolání Tožičky). Oboustraně jsme se shodli, že nikdo z nás nemá žádný mandát k jakémukoli jednání, a o politice, která by se nás přímo dotýkala, se bavit nikdo z nás nechce, takže jsme neřešili ani senátní ani krajské volby. Celá schůzka se nesla v osobním duchu (např. můj ban na fb, memečka, vtipy), známe se z dob, kdy jsme po koaličních schůzkách dali pár piv. Poglosovali jsme ještě o zakázce "e-shopu na dálniční známky", nutnosti a způsobech šmírování lidí. Svého senátního kandidáta v obvodu 63 neprozradili.

nic
nic
naši účastníci:
Martin Svadlenka
ostatní účastníci:
Ing. Petr Měřínský, Ing. Tomáš Navrátil (oba ANO)
Martin Svadlenka
publikováno: 15. 2. 2020 20:52 permalink