Včera 18.11.2020 v 18 hodin do 19:30 jsme se pomocí online platformy Jitsi sešli se zástupci STAN (Petr Gazdík, Aleš Durďák, p. Zicha, Martin Zábranský, p. Pifka), abychom probrali nálady u nás ve Zlínském kraji a také se pobavili společně o třecích plochách mezi Piráty a některými členy STAN. Bavili jsme se o spolupráci, jak krajské tak i celostátní. Obecně panovala klidná nálada a obě strany komunikovali v klidu a s nadhledem. Některé věci se také vyjasnili. Ohledně spolupráce na magistrátu města Zlín se domluvilo, že proběhne osobní schůzka v řádu týdnů, kde se třecí plochy vyladí. Za Piráty se schůzky účastnili: František Elfmark (moderátor), Hana Ančincová, Zuzana Fišerová, Denis Rychtar, Zdeněk Třos, Jirka Jaroš, Jakub Zach, Vratislav Krejčíř, Jarda Takáč, Jirka Knotek. Dohodlo se, že se pokusíme další schůzku již mít osobní, pokud to situace dovolí.

nic
nic