20. 5. 2016

Kontaktoval mě jeden člověk s tím, že nám "může pomoct s tématy". Dnes jsem se s ním sešel. Má vskutku cenné inside info k mnohým středočeským tématům a fungování krajského vedení v souvislosti s neutěšenými poměry ve středočeské ČSSD, jejímž je členem. Je ochotný nám exkluzivně poskytovat informace a pomáhat nám např. psaním článků. Domluvili jsme se předběžně na další schůzce a souhlasil i se schůzkou ve více lidech z naší strany. Z důvodu své ochrany si ale samozřejmě nepřál zveřejnit své jméno ani další podrobnosti, v čemž mu vyhovím, protože v programu máme ochranu whistleblowerů. Bližší info rád sdělím osobně.

V souvislosti s touto schůzkou jsem vznesl předběžnou otázku na RK: podatelna-rozhodci-komise-f283/predpis- ... ml#p462265

Bez ohledu na tento konkrétní případ budeme nadále středočeské lobbistické kontakty evidovat primárně na Redminu: https://redmine.pirati.cz/projects/stre ... uery_id=13

cenné informace a zajímavosti o vedení kraje a středočeské ČSSD, zaplacený oběd v menze
Frantisek Kopriva