17. 11. 2017

2 zápisy:

1. Ve středu 15. 11. jsem se od 14:00 sešel v brněnské kavárně Momenta s Janem Baránkem ze strany Soukromníků. Jednalo se o seznamovací schůzku. Probírali jsme povolební situaci, Pirátský postoj k hnutí ANO a některé programové priority. Na řeč přišly i komunální volby v příštím roce, pan Baránek projevil zájem o spolupráci. Momentálně nemáme hotové stanovisko, jak budeme postupovat a nemám žádný mandát vyjednávat, takže jsme se domluvili, že někdy si někdy začátkem roku dáme vědět, jak se u nás situace posunula.

Přijeté výhody: zaplacena útrata (káva a tonik)

2. Ve čtvrtek 16. 11. jsem se od 12:00 zúčastnil setkání se starosty z JmK ve Tvarožné Lhotě. Bylo tam školení pro zástupce místních samospráv, pozvání přišlo od starostky TL paní Martiny Bílové. Spolu se mnou tam byla i poslankyně za STAN Jana Krutáková. Diskutovali jsme o povolební situaci, programových prioritách, klíčovým tématem byla těžba štěrku mezi obcemi Moravský Písek a Uherský Ostroh. Ta je momentálně v procesu schvalování u Báňského úřadu a její případná realizace může ohrozit kvalitu pitné vody pro cca 150.000 lidí z regionu Slovácko. Slíbil jsem, že se tématu budu věnovat, protože je to fakt velký problém.

EDIT: Upraveny chyby v číslech.

oběd, káva a luxusní škvarky z Kněžduba
Radek Holomcik
publikováno: 17. 11. 2017 16:21 permalink