16. 3. 2018

Dne 16.3.2018 jsem si volal s Pavlem Brůnou ze společnosti Consult Hospital, která poskytuje konzultace pro nemocnice. Šlo mi o jeho názor na to co by se mělo dělat s Nemocnicí na Františku a jak by měl být pojat aktuálně připravovaný provozně-ekonomický audit. Podle mě by se totiž neměl dublovat předchozí audit pro účely koncesního řízení, ale nynější analýza by měla dát konkrétní (odborně smlyspluplné) návrhy řešení budoucího směřování nemocnice, ze kterých by politici pak měli zvolit ten, který budou chtít prosazovat. Je totiž zjevné, že pokud by veškerá změna u NNF spočívala v tom, že dluhy nemocnice bude platit magistrát namísto MČ Praha 1, tak to není dlouhodobě udržitelné. To pak za chvíli zase někdo opráší nápad "dáme to Pentě za korunu".

Poskytunuté výhody: přeříkání veřejné informace o zamýšlené zakázce na audit NNF, která se řešila na posledním veřejném zasedání výboru pro zdravotnictví MHMP

odborná oponentura mých myšlenkových pochodů
Zdenek Hrib
publikováno: 16. 3. 2018 14:38 permalink