28. 3. 2018

Dne 28.3. jsme se sešli se zástupci Petice proti regulaci zbraní. Za piráty byl přítomen Martin Strupek a Jan Hora (moje maličkost). Za Petici přišel pan pplk. Pavel Černý a paní Carla Čížová

Představili jsme pirátský postoj k stávající právní úpravě zákona o zbraních a práci pracovní skupiny k tzv. mininovele a maxinovele (jež jsou důsledkem směrnice o regulaci zbraní). Taky jsme prezentovali pirátskou ideu, že bychom se na odborné úrovni rádi bavili se všemi subjekty, které se problematice věnují a vystupují slušně, objektivně a konstruktivně. Nakonec jsme vysvětlili, jak funguje naše vnitřní demokracie.

Zástupci petice nám zase prezentovali svůj postoj a argumenty k němu (v některých oblastech jsme se shodli, v jiných trochu lišili), a ptali se na možnost svoje argumenty prezentovat na dalších setkáních. Slíbil jsem, že zjistím možnosti a dám vědět zpátky.

Vizitky, reklamní drobnosti a jedno latté
Honza Hora #132
publikováno: 28. 3. 2018 16:50 permalink