6. 4. 2018

Dne 6. dubna 2018 ve 14 hodin se uskutečnila schůzka zástupců Místního sdružení Piráti Kroměříž a Zelených, v Kroměříži působící pod názvem Zdravé Kroměřížsko.

Za Piráty byli přítomní: Hana Ančincová (místopředsedkyně MS Piráti KM), krajská koordinátorka Yveta Martínková a členka MS Piráti KM Linda Švrčinová.

Za Zelené se setkání zúčastnil Richard Kreml (zastupitel města Kroměříž), a Jan Talafant (předseda Zelených v KM).

Schůzka se uskutečnila na popud Zelených, v úvodu nám nabídli předvolební koalici. Naše místní sdružení si už po volbách do PS v roce 2017 odhlasovalo, že budeme stavět kandidátku samostatně. S tímto stavem jsem zástupce Zelených obeznámila, ale přislíbila jsem, že jejich konkrétní návrh MS předložím.

Zbytek setkání se nesl ve znamení debaty nad současným stavem města, politické situaci a aktuální téma koncepce zdravotnictví ve Zlínském kraji.

Hana Ancincova
publikováno: 6. 4. 2018 18:38 permalink