21. 10. 2018

opožděně, ale přece sem dávám celý můj poslední týden najednou:

15.10. oběd s předsedou pražského STAN Petrem Hlubočkem v Potrefené huse v Platnéřské - probírali jsme chystanou koalici v Praze, možné třecí plochy, potykali si a já zaplatil oběd za oba (minule platil on)

16.10. neformální setkání 39 zastupitelů Spojené síly pro Prahu, Praha sobě a Piráti ve Skautském institutu (aka Teambuilding), každý platil za sebe

17.10. večeře s Jiřím Pospíšilem a Janem Čižinským, potvrdil jsem naši předchozí nabídku "primátor+2/4/4" s tím že to opravdu myslíme vážně, proběhla diskuze nad tím zdali víc ručí primátor za partnery nebo partneři za primátora, prezentoval jsem svoji představu jak by měl fungovat primátor ve vztahu k radě, Jiří Pospíšil zaplatil za všechny

18.10. setkání s dosluhující primátorkou Adrianou Krnáčovou v její kanceláři nad tím, jak funguje magistrát a co by šlo dělat lépe

19.10. schůzka ke koaličním mechanismům v našem klubu zastupitelů na magistrátu s Jiřím Pospíšilem a Janem Čižinským, představili jsme s Adamem Zábranským naši vizi vnitřního fungování koalice, partneři řekli že si to musí nastudovat, s Janem Čižinským jsme pak ještě samostatně prošli část návrhu, zatím bez závěru

dále v průběhu týdne jsem se účastnil schůzek expertních týmů. výstupy byly prezentovány průběžně v médiích.

Zdenek Hrib
publikováno: 21. 10. 2018 21:42 permalink