20. 6. 2014

Omlouvám se, že to sem píšu až tak pozdě, ale až teď mi došlo, že to byl lobbistický kontakt. Příště na to budu pamatovat a napíšu hned:

V úterý 10.6. jsme se v naší PiCe já a Míša Krausová sešli s Ondřejem Velkem, zastupitelem na Praze 5 za Stranu zelených. Tématem byla spolupráce Pirátů a Zelených při volbách do zastupitelstva Prahy 16. Bavili jsme se o některých lokálních tématech i o obecných (hlavně transparence). Domluvili jsme se, že se sejdeme ještě s lidmi od nich z 16, protože on je jenom dohazovač a sám je z 5.

Rýsuje se nám možnost koalice, jak to dopadne, to ještě uvidíme, já se chci mnohem více soustředit na volby do pražského zastupitelstva, ale IMHO by tohle mohla být dobrá příležitost, jak ukázat, že Piráti jsou i na Praze 16 (měli jsme tam dobré výsledky, poslanecké volby 4,38 % a eurovolby dokonce 8,27 %).

Adam Zabransky
publikováno: 20. 6. 2014 18:52 permalink