27. 6. 2014

Společně s Lenkou jsme se v středu odpoledne opět setkali ohledně přípravy kandidátky v MČ Praha 18 se zástupci sdružení Zdravé Letňany Olafem Deutchem, Jarkou Šebkovou a Ivanem Polákem. V jednání zaznělo:
Zástupci Zdravé Letňany jsou znepokojeni komunikací mezi Jakubem Michálkem a jeho kolegou Ondřejem Lněničkou, který má nově kandidovat v MČ Praha 18 za ANO jako leader kandidátky. Položili přímo otázku, zda Jakub nemůže svým jednáním ohrozit kandidaturu Pirátů v tomto obvodu. Ondřej Lněnička byl starostou MČ P18 za ODS a je spojen s řadou korupčních afér a dalších caus (viz třeba http://nv.fotbal.cz/scripts/detail.php? ... mplid=1484). Důvodem přípravy kandidátky Pirátů v MČ P18 je především rozbití korupčních vazeb vytvořených bývalým starostou.
Zástupci Zdravé Letňany nás informovali o krachu jednání o možné koalici či povolební spolupráci s ANO z důvodu nového personálního obsazení kandidátky ANO.
Zástupci Zdravé Letňany nás informovali o tom, že Ondřeje Lněničku na kandidátku ANO doporučila a prosazovala Hana Marvanová. Tato informace pochází ze zdrojů ANO Praha 9 i přímo od Ondřeje Lněničky.
Byla dohodnuta finalizace volebního programu.
Byla dohodnuta finalizace kandidátky, otázka leadera je zatím otevřená.
Byly diskutovány možnosti kampaně.

Janek Wagner
publikováno: 27. 6. 2014 9:18 permalink