Jako opoziční zastupitelé Prahy 6 jsme se sešli s radním pro zdravotní a sociální věci Praha 6 Mariánem Hoškem. Řešili jsme některé projekty Prahy 6 - Šatovku, Polikliniku pod Marjánkou a především trojdomí v Šolínově ulici (klíčová a veliká budova přímo na Vítězném náměstí). Piráti se v této kauze výrazně angažovali a podobně jako v Nemocnici pod Františkem (Praha 1) i zde bylo (i) na základě tohoto tlaku zrušeno koncesní výběrové řízení. Podrobně o kauze zde: https://www.piratskelisty.cz/clanek-1945-jak-nefunguje-radnice-prahy-6-jde-jim-o-cihly-ne-o-lidi . Jelikož jsme se v této záležitosti výrazně angažovali, nabídli jsme svou pomoc při přípravě i realizaci budoucího využití. To jsme ten samý den začali činit v rámci jednání s naší předsedkyní výboru pro sociální politiku MHMP Evou Horákovou a primátorem Zdeňkem Hřibem. Informace o této schůzce zde: https://praha6.pirati.cz/opozice-konstruktivne-nikoliv-negativne.html .

nic
nic