V pátek 7. srpna jsem byla pozvána paní Hvozdenskou na demonstraci za záchranu současné Krajské nemocnice Tomáše Bati. Po oznámení, že se setkání zúčastní subjekty napříč politickým spektrem jsem se demonstrace za Piráty zúčastnila s krátkým projevem. Postoj Pirátů k otázce nemocnice je takový, že chceme rozhodování o KNTB a nové nemocnici na základě dat a analýz a požadujeme vypracování oponentního posudku na rekonstrukci KNTB a také analýzu rizik a z finančního hlediska. Ve svém projevu jsem i apelovala na ostatní politické strany, ať se snažíme všichni bez rozdílu mezi občany dostat hlavně faktické informace. S politiky z jiných stran jsem se bavila spíše letmo, zástupci koalice Soukromníci + Trikolora + nezávislí by se rádi setkali s našimi zástupci na schůzce, tajemník krajské ČSSD si na mne vzal kontakt za účelem budoucí schůzky.

naši účastníci:
Hana Ancincova
ostatní účastníci:
mnoho politiků napříč všemi stranami
Hana Ancincova
publikováno: 12. 8. 2020 20:45 permalink