V rámci telefonické diskuse se zástupcem ABA Autosklo panem Fliegerem (první záznam zde: https://evidence.pirati.cz/report/4537/) jsme diskutovali věcné požadavky Pirátů na náhradu zeleně. V průběhu telefonátu pan Flieger zmínil že má v úmyslu na pozemky které v lokalitě už vlastní umístit billboard (nebo podobnou reklamní plochu) a že i když jsme zatím prodej nepodpořili, naše jednání se mu natolik líbí že nám reklamní plochu v budoucnu dá k dispozici v době voleb. Za nabídku jsem poděkoval a upozornil, že veškerá podpora takového druhu musí být transparentně evidována a přiznána jako bezúplatné plnění (dar)

Sice se jednalo o pouhý telefonát, ale vzhledem k tomu že tato nabídka, i když je nezávazná, je způsobilá vyvolat dojem, že jde o snahu nás naklonit konkrétnímu rozhodnutí, uvádím ji do registru

žádné
žádné