Ve středu dne 7. října 2020 od 8:00 do 11:00 hod. jsem se setkal s panem Mgr. Michalem Pokorným na jeho žádost v Café Jirásek (Evropská 664/134, 160 00 Praha 6 - Dejvice) cca na 8:30 dorazil i pan Ing. Boris Kubovčiak (místopředseda spolku).

Pan Pokorný vystupoval jako člen (předseda) spolku "Pro Hanspaulku", dříve "Občanské sdružení Pro Hanspaulku". IČO: 266 07 379 (https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=749836&typ=UPLNY).

V rámci schůzky mi oba pánové shodně poskytly informace ohledně výstavby komplexu na Bořislavce, možné výstavby multisportovní haly na území Prahy 6 a dalších eventuálních projektů v okolí Hanspaulky a přilehlého okolí. S ohledem na možnou budoucí spolupráci mi nabídl též členskou pozici v tomto spolku, kde bych mohl přijít k dalším informacím od jiných členů bez nutnosti jeho osobní invence. Formálně jsem byl pozván na zasedání dne 3. listopadu 2020, kdy by měl uvedený spolek zasedat.

Další schůzku jsme si domluvili v termínu od 12. - 16. října 2020.

Snídaně (lívance s borůvkami), mátový čaj, pomerančový džus
Dobrá nálada, úsměv a naslouchání, příslib spolupráce
naši účastníci:
Jan Lejčko