17. 2. 2016

Dne 12.2. 2016 jsme se spolu s Jiřím Demelem sešli v ostravském pirátském centru s Rudolfem Zahradníkem, předsedou místní organizace Moravská Ostrava a přívoz KDU-ČSL. Schůzku inicioval pan Zahradník s tím, že hledá podporu pro svého senátního kandidáta Ilju Racka mladšího a zároveň s velmi předběžnou nabídkou koalice do obecních voleb v roce 2018. Panu Zahradníkovi jsme sdělili, že velmi pravděpodobně budeme stavět v Ostravě kandidáta vlastního, nicméně pokud by k tomu nedošlo, zvážíme podporu pana Racka. Stran společného postupu v komunálních volbách jsme se vyjádřili v tom smyslu, že spolupráci apriori nevylučujeme, a že zůstaneme v kontaktu. Přijaté výhody: nic, poskytnuté výhody: Několik výtisků pirátských listů pro ty členy KDU, kteří se (volně cituji) "křižují když slyší o spolupráci s Piráty"

Ondrej Polansky
publikováno: 17. 2. 2016 10:38 permalink